Търгашите в атака или как обикновения потребител остава ощетен - така

...
Търгашите в атака или как обикновения потребител остава ощетен - така
Коментари Харесай

Клиент на Кауфланд изуми с купените количества, натовари ги на няколко колички

Търгашите в офанзива или по какъв начин обикновения потребител остава ощетен - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до медията ни. Публикуваме го без редакторска интервенция с уточнението, че потърсихме и веригата, откъдето обаче към този момент четвърти ден нямаме отговор:

" Здравейте,

Бих желал да споделя разочарованието си от бездействието на чиновниците в " Кауфланд " и явното им съдействие при извършване на покупки в едрови количества в магазина.

За следващ път ставам очевидец по какъв начин биват закупувани продукти в големи количества от едно лице и те не биват възпрепятствани, макар че е упоменато в каталозите на веригата, че промо продуктите се оферират в " естествени за едно домакинство количества ", а видно от фотосите това няма нищо общо.

Обижда ме фактът, че никой не лимитира търгашите, а даже биват подкрепени от личния състав, като за тях се отваря обособена каса, от което е ясно, че са част от това и може би и им се заплаща от търговците да биват пропускани без ограничавания?

В последна сметка от това губи само крайният постоянен консуматор, който желае да си купи няколко бройки за своето домакинство, а не да зарежда магазин... Конкретната преживелица е от 04.11. 14.30 ч. в " Кауфланд " ул. " Брезовско шосе ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР